Benzineprijzen in Europa om laag en weer goedkoop tanken, Yes We Can!

Er gaat geen dag voorbij of je hoort dat de benzineprijzen in Europa weer zijn gestegen. Het is niet gemakkelijk om tegenwoordig ergens een benzinestation te vinden waar de benzineprijs goedkoop is. De benzineprijzen Europa moeten omlaag en wij werken daaraan, samen met uw hulp.Steun onze actie benzineprijzen Europa omlaag

Daarom komt de stichting Blij dat ik Rij in actie tegen de benzineprijzen Europa. Stichting Blij dat ik Rij wil er door middel van politiek overleg en gezamenlijke prijsafspraken voor zorgen, dat haar leden, u en ik, snel weer kunnen profiteren van lagere benzineprijzen. Autorijden wordt te exclusief, de benzineprijzen in Europa moeten lager.

U kunt meestrijden voor lagere benzineprijzen in Europa

U kunt zich als deelnemer gratis registreren als U interesse hebt in het verlagen van de benzineprijzen in heel Europa. Wij zoeken voor U uit wie er de goedkoopste offerte voor benzineprijzen kan aanbieden. Deze offerte stellen we voor aan de deelnemers. Wanneer u geïnteresseerd bent in deze goedkope manier van benzine tanken, dan kunt u besluiten definitief mee te doen en ontvangt u een tankpas.

De stichting maakt kosten voor dit initiatief tegen de hoge benzineprijzen in Europa. Daarom wordt een kleine bijdrage van de deelnemers gevraagd. Zo kunnen wij verder blijven zoeken naar manieren om hoge benzineprijzen naar lagere benzineprijzen in heel Europa te brengen.

Laat al uw vrienden weten van deze actie. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe lager de benzineprijzen Europa zullen worden. Neem gerust contact met ons op, als u vragen heeft.

Blij dat ik tank maakt zich hard voor goedkoper tanken, lagere brandstofprijzen, kosten benzine, diesel prijzen etc. Help mee en zorg dat u ook snel de verstandige bezitter van een tankpas van Blij dat ik tank wordt.